Werkwijze

Pure Ingredienten

De taarten die wij maken worden gevuld met luchtige mousses en fruitpuree. We maken deze mousses zelf met verse ingrediënten. Onze botercrème (waar we de taart alleen mee maskeren) wordt gemaakt op basis van eiwit, waardoor deze smaakt als een zoete crème en niet als boter.

Luxe vullingen

We werken niet met "standaard of luxe" smaken, onze luxe smaken zijn standaard! En dat heeft geen invloed op de prijs. Jullie kunnen de smaakcombinatie zelf bepalen: tijdens de proeverij presenteren wij jullie 3 verschillende smaakcombinaties om een idee te geven van de mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan champagnemousse en frambozen, passievruchtenmousse met aardbeien en zwitserse room met tropisch fruit. Mochten jullie liever iets anders willen dan wordt dat naar jullie wens gemaakt.

Dun fondant

Het fondant om de taarten mee te bekleden wordt zo dun mogelijk

(± 2 a 3 mm) uitgerold zodat de smaken van de vullingen niet worden overheerst door fondant.

 Vaste prijzen

Wij hanteren vaste prijzen per compleet project. We houden van duidelijkheid en transparantie! Geen minimum bestelbedrag, geen prijs per bloem of andere decoraties: het aantal bloemen op de uiteindelijke taart kan namelijk afwijken van het schetsontwerp. Zodoende hoeven jullie geen concessies te doen op het uiteindelijke resultaat en worden jullie ook niet verrast met extra kosten voor het stapelen van de taartlagen of meer bloemen; dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Share by: